Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Behandling hos Metaminds psykologpraksis

Behandlingsopstart

Behandling starter altid med en vurdering af udfordringer og vanskeligheder, hvilket sikrer at jeg kan tilbyde den bedst mulige behandling​​. Denne vurdering indeholder samtale med forældre omkring barnets udvikling samt samtale og klinisk semistruktureret interview, der afdækker angst, OCD og depression, med barnet/den unge. Baseret på vurdering tilbydes individuelle samt gruppebehandlingsforløb.

Individuelle behandlingsforløb

Et individuelt behandlingsforløb består typisk af 8-10 sessioner med barnet baseret på kognitiv adfærdsterapi eller metakognitiv terapi, hvilke begge er evidensbaserede metoder.

Gruppeterapi til børn og unge med angst

Gruppeterapi vil børn og unge med angst er baseret på behandlingsmanualen Metakognitiv Terapi til Børn med Angst som jeg udgav hos Akademisk Forlag i 2016. Behandlingen indeholder 8 gruppesessioner samt 2 forældreworkshops. Det er evidensbaseret manual og mange års forskningsarbejde går forud for denne udgivelse. Behandlingen bliver anvendt i mange kommuner landet over, da forskningsresultater peger på, at denne metode er mere effektiv end for eksempel Cool Kids programmer til at behandle bekymringer og grublerier forbundet med angst og tristhed. Forskningsresultater kan læses under "udgivelser".

Gruppeterapi til børn og unge med OCD

Gruppeterapi til børn og unge med OCD er i samarbejde med Forskningsenheden MODIG ApS, hvor jeg er stifter og medejer. Vi forsker i at udvikle en behandlingsmanual til OCD og har indtil nu behandlet 52 børn og unge med stor succes. Behandlingen indeholder 2 individuelle sessioner før gruppestart og herefter 8 gruppesessioner samt 2 forældreworkshops. De første resultater peger på at denne behandlingsform er betydelig mere effektiv end tidligere behandlingsmetoder. Der skal dog flere deltagere til førend vi kan sige noget endeligt. Forskningsresultater kan læses under "udgivelser".

Certificeret Metakognitiv Psykolog, advanced level (level 1 og 2)

Medlem af Dansk Psykologforening
Indberetningsaftale med Sygeforsikringen Danmark

Kontaktinformationer​

Metaminds ved Dr. M. L. Reinholdt-Dunne

CVR: 36122889

Postnummer, by & adresse

Kompagnistræde 22, 2 sal

1208 København K

Kontakt

E-mail: kontakt@metaminds.dk

Tlf.: 51 94 54 09