Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kursus er godkendt af Dansk Psykologforening og opfylder kravene til Forskningsmodulet.

I 2024 udbydes kurset: 13., 14 og 15. maj samt 25., 26., og 27. nov. Begge online på Microsoft Teams.

Tidligere kursister skriver: Kompetente og engagerede undervisere, super god formidling, pædagogisk undervisning på højt plan​

NYHED: ALLE KURSISTER FÅR ADGANG TIL OPGAVEBANK

Tilmeld dig nu, ved at sende en mail til kontakt@metaminds.dk, og vær sikker på at få en plads!

Det praktiske:​

 • Kurset 13., 14. og 15. maj, 2024 online alle dage fra kl 9:00-15:30 med frokost kl. 12-12:30: Tilmeld dig inden februar, 2024 og få kurset for kun 5000 kr. Fra 1. februar, 2024 og frem til kursusstart er prisen 5500 kr. Prisen er den samme uanset om du er medlem af Dansk Psykologforening eller ej.

 • Kurset 25., 26., og 27. nov, 2024 online alle dage fra kl 9:00-15:30 med frokost kl. 12-12:30: Tilmeld dig inden 1. august., 2024 og få kurset for kun 5000 kr. Fra 1. august, 2024 og frem til kursusstart er prisen 5500 kr. Prisen er den samme uanset om du er medlem af Dansk Psykologforening eller ej.

 • Prisen er INKLUSIV gennemlæsning og godkendelse af opgave!!!!!!!

Undervisere:​

 • Marie Louise Reinholdt-Dunne, cand.psych.aut og PhD., (billede til venstre) er lektorgodkendt i psykologi og står for undervisning af forskningsdesign, etik og kvantitative metoder. Marie Louise har mange års erfaring med at undervise i disse fag .´
 • Tone Roald, cand. psych., PhD,, (billedet til højre) er lektor ved institut for psykologi, Københavns Universitet og står for undervisning af kvalitative metoder og interview. Tone har speciale indenfor æstetik, bevidsthed, udviklingspsykologi samt personlighedspsykologi. Tone har manges års erfaring med at undervise i kvalitative metoder på universitetet.
 • De vi begge er lektorgodkendte af Dansk Psykologforening, kan vi selv godkende jeres opgaver, og I skal derfor ikke ud og tilkøbe det hos andre.

Kurset:

 • Kurset henvender sig til alle psykologer uanset om du befinder dig indenfor den psykodymaniske, kognitive, narrative, voksne, børn osv retning af psykologien. Det er nemlig ikke kliniske problemstillinger der er i fokus her, men derimod forskning og formidling.  

 • Det samlede modul er på 60 timer - 18 timers grundmodul med undervisning, og 42 timer til at skrive en opgave, som opfylder kriterierne sat af Dansk Psykolog Forening. Forløbet til de 5000 DK inkluderer de 18-timers grundmodul og godkendelse af opgave. Fokus på de 3 undervisningsdage vil primært være på forskningsmetoder og design (kvalitative samt kvantitative), men konkrete forskningsredskaber såsom artikelskrivning, etik i forskning, litteratursøgning, dataindsamling samt brug af SPSS vil også indgå i denne del af modulet. Størstedelen af kurset er oplæg fra os, men der vil også være praktiske øvelser i grupper.
 • Det er vores erfaring at nogen allerede har lavet noget som opfylder kravene til opgavedelen (de resterende 42 timer), så derfor har vi valgt ikke at inkludere vejledning af opgave i prisen, da nogle så skulle betale for noget som de ikke behøver. Der er også mange kursister som har mulighed for at få gratis vejledning af deres chef, kollega eller anden forskningskyndig person på deres arbejdsplads - og dette er naturligvis helt ok. Dvs at de 42 timer til opgaveskrivning har de fleste af jer mulighed for at få uden ekstra omkostninger.
 • Skulle du stå i den situation, at du har brug for yderlig vejledning fra vores side (end hvad vi selvfølgelig gerne vil give i pauser og umiddelbart efter hver gang vil vi også have mulighed for at give et råd med på vejen), så kan det tilkøbes for 900 DK i timen eller 3 timer for 2500DK. Jeg har endnu ikke haft nogen som har haft brug for mere end 3 timer. De fleste går sammen 2 og 2 og køber så 1 eller 3 timer og deler udgiften. Dvs at mange klarer ekstra tilkøb af vejledning for 450kr​. MEN vær opsmærksom på at gennemlæsning og godkendelse af opgaven er inkluderet i prisen på de 5000kr. Det er altså kun, hvis du har ekstra behov for vejledning undervejs, at der kommer yderligere betaling.
 • Der er ikke nogen deadline på hvornår vejledning skal være eller hvornår opgaven skal afleveres. Jeg har netop modtaget opgave fra en kursist fra forår 2015, og også en fra en kursist som var med her i januar 2016. Vi er klar over, at I har travle liv ved siden af specialistuddannelsen, og I bestemmer derfor naturligvis helt selv, hvornår I har mulighed for at færdiggøre opgaven.
 • Tone og jeg er meget erfarne undervisere på universitetet og har begge taget den obligatoriske undervisningsuddannelse som Københavns Universitet kræver førend man kan bliver lektor. Det betyder at vi (ifølge vores evalueringer) formår at formidle materialet på en meget tilgængelig måde - tidligere på holdet har givet udtryk for, at det er alfa omega i forhold til hurtigt at få lavet en opgave efterfølgende, som opfylder kravene, uden meget yderlig vejledning fra vores side.
 • Alle kursister får adgang til opgavebank, som er en bank med ca 15 gamle opgaver skrevet af tidligere kursister på holdet, og som er blevet godkendt. Vi har ladet os fortælle at det er en stor hjælp, at se disse opgaver i forhold til at danne sig et overblik over niveau, opstilling og lignende. Der er både kvalitative og kvantitative opgaver i banken.
 • Udfyld formularen under menupunktet "kontakt" for at tilmelde dig eller send en mail til kontakt@metaminds.dk. Skriv gerne hvor faktura skal sendes til og er det til arbejdsplads, så skriv gerne adresse samt EAN nr.  Tilmelding er sikret efter betaling og sker efter først-til-mølle princippet, så skriv nu for at være sikker på at få en plads :-)

 • Afmelding: Tilmelding til alle kurser er bindende
 • Billede fra veloverstået kursus - evalueringer var som altid helt i top!

Certificeret Metakognitiv Psykolog, advanced level (level 1 og 2)

Medlem af Dansk Psykologforening
Indberetningsaftale med Sygeforsikringen Danmark

Kontaktinformationer​

Metaminds ved Dr. M. L. Reinholdt-Dunne

CVR: 36122889

Postnummer, by & adresse

Kompagnistræde 22, 2 sal

1208 København K

Kontakt

E-mail: kontakt@metaminds.dk

Tlf.: 51 94 54 09