Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Dr. Marie Louise Reinholdt-Dunne

BA, MSc, Cand. Psych. Aut, PhD og indehaver af Metaminds

Certificeret Metakognitiv Psykolog, level 2 (advanced niveau)

  • Jeg er Associate Professor (lektor) i Klinisk psykologi ved Københavns Universitet med en PhD i klinisk eksperimentel psykologi og en af Danmarks førende eksperter i metakognitiv terapi.

  • Jeg har mange års erfaring i metakognitiv terapi og er medforfatter på bogen ”Metakognitiv Terapi til Børn med Angst” som er udviklet i tæt samarbejde med Professor Adrian Wells, som er grundlægger af metakognitiv terapi. Bogen er en metakognitiv behandlingsmanual som indeholder resultatet af mange års forskning i udvikling af en terapiform der bare virker.

  • Som kombineret kliniker og forsker er evidensbaseret terapi alfa omega. Det betyder at du hos mig er sikker på at den behandling du modtager er understøttet forskningsresultater.

  • I mit forskningsarbejde er mine interesser primært indenfor udvikling og vedligeholdelse af angst og depression, hvor jeg har udgivet adskillige internationale artikler samt bøger. Min teoretiske viden indenfor området højner mine kliniske kompetencer og sikrer dig den bedste behandling og indsigt i dine vanskeligheder.

  • Udover behandlingsmanualen til Metakognitiv Terapi, som er udgivet af Akademisk Forlag, er jeg medforfatter på adskillige kapitler i "Angst hos børn" som omhandler kognitiv adfærdsterapi til børn og unge med angstlidelser. Denne er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag.

  • Jeg har igennem de sidste 20 år boet mange år i USA, England og Australien og er uddannet på nogle af verdens førende universiteter, såsom UCLA og Stanford.

  • Privat er jeg gift og har en pige på 8 år og to drenge på hhv 6 år og 9 måneder. Herudover har jeg en bonusdatter på 22. Jeg elsker at løbe og cykle, og nyder derfor at bo i København, hvor jeg kan cykle til alting.

Er du interesseret?

​Så kontakt mig på 51 94 54 09, og hør mere om hvad jeg kan gøre for dig.

Certificeret Metakognitiv Psykolog, advanced level (level 1 og 2)

Medlem af Dansk Psykologforening
Indberetningsaftale med Sygeforsikringen Danmark

Kontaktinformationer​

Metaminds ved Dr. M. L. Reinholdt-Dunne

CVR: 36122889

Postnummer, by & adresse

Vendersgade 4, 4. sal

1363 København K

Kontakt